Over ons

AllOfficeCenters heeft wereldwijd toegang tot de meest creatieve en functionele kantoorruimtes om aan al uw zakelijke behoeften te voldoen. Op die manier kunnen wij u helpen nieuwe kantoren over de hele wereld op te zetten en uw internationale bedrijf te laten groeien. Onze consultants ondersteunen u bij het navigeren door de verhuur- of leaseprocessen en voorzien u van een shortlist met de beste bedrijvencentra op uw ideale locatie, zodat u zich kunt concentreren op wat echt belangrijk is.

Of u nu op zoek bent naar een werkplek in Londen, een kantoor in Dubai, een zakencentrum in Frankfurt of kantoren in Parijs, ons team van professionele adviseurs kan u daarin bijstaan. Met connecties in meer dan 800 steden in 100 landen, voldoet een van onze 2000+ locaties gegarandeerd in alle opzichten aan uw internationale kantoorbehoeften.

AllOfficeCenters biedt een gratis overzicht van alle bedrijvencentra.

We werken samen met alle bedrijvencentra en kunnen u daarom uitgebreide en vooral onpartijdige adviesdiensten garanderen. Wij zijn trots op onze professionele en nauwkeurige dienstverlening. Onze ervaren consultants kennen de markt door en door en hebben met succes transacties afgesloten voor honderden klanten.

“In dit doolhof van bedrijvencentra is het van groot belang om samen te werken met een consultant die de markt goed kent en professioneel advies geeft. En dat is precies wat we willen bereiken!”

Directie van AllOfficeCenters