Voordelen van flexibele kantoorruimte

 

Einzelbüro

INDIVIDUEEL KANTOOR

 

Compleet en exclusief ingerichte kantoren vanaf 10 m² met flexibele contracten, voor een tarief dat u een aanzienlijke kostenbesparing oplevert in vergelijking met conventionele kantoorverhuur.

Teambüro

TEAMKANTOOR

 

Een kantoor met verschillende werkplekken is de ideale omgeving voor kleine teams. De korte contractduur garandeert een hoge mate van flexibiliteit.

Chefbüro

DIRECTIEKANTOOR

 

Een directiekantoor is ingericht met meubilair van uitzonderlijk hoge kwaliteit en smaakvolle accessoires. Geniet van een unieke werkomgeving in een prestigieuze omgeving.

Coworking

COWORKING

 

Profiteer optimaal van de unieke infrastructuur en deel uw kantoorruimte op een flexibele basis met andere gebruikers, aangepast aan uw behoeften. Creatieve bedrijven, freelancers, kleine start-ups en bedrijven die gebonden zijn aan projectwerk of die werken met meerdere contractanten, kunnen de voordelen benutten van een unieke infrastructuur die kan worden gedeeld.

Zur Anfrage

AllOfficeCenters biedt u een uitgebreid overzicht van alle beschikbare bedrijvencentra.

In de bedrijvencentra kunt u kantoorruimte huren die onmiddellijk in gebruik kunt nemen en die geleverd wordt met een uitgebreid dienstenpakket.

De kantoren bieden u alles wat u nodig heeft om uw bedrijf meteen operationeel te maken. Flexibele werkplekken in bedrijvencentra zijn een belangrijk alternatief voor klassieke kantooroplossingen. De kantoorruimtes en de bijbehorende complete dienstverlening vormen een comfortabele en kostenefficiënte oplossing, waarbij u de beschikking heeft over een volledig uitgerust kantoor met alle benodigde dienstverlening. De ruimtes zijn geschikt voor bedrijven van elke omvang en uit elke sector, ongeacht hun behoeften. Van welke afmetingen uw kantoor ook moet zijn, wij vinden de juiste werkplek voor u.

Onze service biedt u veel flexibiliteit en zorgt ervoor dat u vanaf de eerste dag tijd bespaart. U vermijdt hoge investeringskosten en u kunt uw bedrijf onmiddellijk van start laten gaan in een indrukwekkende omgeving. De kantoorruimtes zijn zeer professioneel en compleet ingericht.

De belangrijkste voordelen op een rij:

 • Flexibele contractduur
 • Onmiddellijk beschikbaar en gereed voor ingebruikneming
 • Flexibele mogelijkheden om de kantoorruimte uit te breiden of te verkleinen, indien gewenst
 • Geen investeringskosten (bijv. meubels, technische apparatuur, kabels enz.)
 • Geavanceerde kantoorapparatuur en een snel internetpakket tegen een vast tarief
 • Flexibel gebruik van vergaderruimtes
 • Dagelijkse schoonmaak
 • 24 uur per dag toegang tot uw kantoor
 • Bekwaam personeel bij de hand om u te ondersteunen bij uw secretariële en administratieve taken, en een professionele receptie voor bezoekers
 • Gemeubileerde werkplekken
 • Inontvangstneming van postbezorging, ook wanneer u niet op kantoor bent
 • Uw eigen, persoonlijke telefoon- en faxnummer
 • Beantwoording van inkomende telefoongesprekken met uw eigen bedrijfsnaam
 • Gedeeld gebruik van de gemeenschappelijke infrastructuur (kantoor-/vergadertechnologie, vergaderruimtes, lounges, koffiezone, receptie enz.)
 
Aanzienlijke kostenbesparingen 

Of u nu op zoek bent naar een permanent hoofdkantoor of een tijdelijk kantoor, een kantoor in een bedrijvencentrum is aanzienlijk goedkoper dan de conventionele kantoorverhuur. Het efficiënte gebruik van vloeroppervlak, gecombineerd met het gedeeld gebruik van veel gebieden en diensten, verzekert u van kostenbesparing. Als u minder dan 20 werkplekken huurt, zijn flexibele kantoren in bedrijvencentra altijd kostenefficiënter dan een traditioneel kantoor. Afhankelijk van het aantal gehuurde werkplekken varieert het kostenvoordeel van 24% tot 200%.

Vraag een individuele offerte aan en stel zelf vast hoeveel u bespaart.

 

Om offertes aan te vragen, bezichtigingen voor u te regelen en u te helpen bij uw zoekopdracht, hebben wij uw toestemming nodig.